ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή άρθρο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και σχόλιο της πως το τρίτο Μνημόνιο "βελτίωσε τη θέση της χώρας μας".

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κάθε επαφή με την κοινωνία” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλιτεύει άρθρο γνώμης της αναπληρώτριας υπουργού εργασίας, Ρίας Αντωνοπούλου, το οποίο δημοσιεύτηκε στην Αυγή με τίτλο ” Το τρίτο Μνημόνιο  βελτίωσε τη θέση της χώρας μας“.

Είναι μεγαλύτερο το κόστος της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις συμφωνίες των κυβερνήσεων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ;

Όπως εξηγεί σε αυτό η κα. Αντωνοπούλου εν όψει της ΔΕΘ η αντιπολίτευση θα επαναλάβει τη θέση για το “δήθεν δυσβάστακτο κόστος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία η υπογραφή του τρίτου Μνημονίου”. “Είναι μεγαλύτερο το κόστος της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις συμφωνίες των κυβερνήσεων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ;” σημειώνει στη συνέχεια και δίνει ορισμένα στοιχεία σχετικά με τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.

Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η υπουργός αναπληρώτρια Εργασίας κυρία Αντωνοπούλου, αρθογραφεί ότι “το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας”!

“Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η υπουργός αναπληρώτρια Εργασίας κυρία Αντωνοπούλου, αρθογραφεί – που αλλού; – στην “Αυγή” ότι “το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας”!” αναφέρουν από την “Πειραιώς και συμπληρώνουν πως “το τρίτο, αχρείαστο Μνημόνιο, που υπέγραψαν οι Τσίπρας – Καμμένος, είναι αυτό που επέβαλε δυσβάσταχτους φόρους και έκοψε μισθούς, συντάξεις και ΕΚΑΣ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα