ΝΔ: Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο Μνημόνιο

ΝΔ: Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο Μνημόνιο
Άποψη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας εξέδωσε η ΝΔ κάνοντας λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης

Σκληρά και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά χαρακτηρίζει τα μέτρα η ΝΔ, σημειώνοντας ότι όποιο ψέμα και αν πει η κυβέρνηση πλέον δεν την πιστεύει κανείς.

Όπως σημειώνει “η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέταρτο Μνημόνιο που φέρνει νέα, επώδυνα και σκληρά μέτρα με τα οποία επιβαρύνει τον ελληνικό λαό εξαιτίας της παταγώδους αποτυχίας της”.

Όπως συμπληρώνει “όλους τους Έλληνες μας περιμένει, εκτός των άλλων, η αύξηση των έμμεσων φόρων με αλυσιδωτές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, οι μειώσεις στους μισθούς του Δημοσίου και η άμεση πώληση εξυπηρετούμενων και μη εξυπηρετούμενων δανείων, με προσωρινή εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας” και καταλήγει υπογραμμίζοντας: “Ταυτόχρονα, θεσπίζεται πρόσθετος προληπτικός μηχανισμός περικοπής μισθών και συντάξεων, εφόσον δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι. Επίσης, η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται για το τέλος του προγράμματος, δηλαδή το 2018, ενώ κατηγορηματικά αποκλείεται κάθε σκέψη για κούρεμα του χρέους. Είναι τόσο σκληρά και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά αυτά τα μέτρα, που όποιο ψέμα και αν χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση δεν την πιστεύει πλέον κανείς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα