ΝΔ: Κομματικό στέλεχος καταγγέλλει ότι τον “ξήλωσαν” επειδή στηρίζει Άδωνι

ΝΔ: Κομματικό στέλεχος καταγγέλλει ότι τον “ξήλωσαν” επειδή στηρίζει Άδωνι

Νέα ένταση στη ΝΔ. Στέλεχος του κομματικού μηχανισμού καταγγέλλει απαγόρευση εισόδου του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και παύση του τομέα ευθύνης του από το Βαγγέλη Μεϊμαράκη. “Αστειότητες” λένε πηγές της Συγγρού

Χωρίς τελειωμό είναι οι εντάσεις στη ΝΔ στο πλαίσιο της γαλάζιας προεκλογικής κούρσας. Ο Φώτης Σιάνης, υπεύθυνος του τομέα αντιπρόσωπων και εθελοντών και μέλος της επιτροπής προμηθειών του κόμματος κατήγγειλε ότι χθες το μεσημέρι τρεις αστυνομικοί κλείδωσαν την πόρτα του γραφείου του, του πήραν τα κλειδιά και προσπάθησαν να πάρουν και τους υπολογιστές. Ενώ σήμερα το πρωί στις 9, σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Σιάνη του απαγόρευσαν και την είσοδο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, λέγοντάς του για “άνωθεν εντολή”.

Ο Φώτη Σιάνης έκανε λόγο για “έκτροπα” και απέδωσε την ευθύνη στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή έχει υπογράψει δήλωση στήριξης του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Αντρέα Παπαμιμίκο, τους άλλους τρεις υποψηφίους προέδρους της ΝΔ (Άδωνι Γεωργιάδη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Κυριάκο Μητσοτάκη) καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού το συγκεκριμένο στέλεχος θεωρείται “μισητό πρόσωπο” στους υπαλλήλους της ΝΔ, ενώ του καταλογίζεται η ευθύνη ότι δεν κάλυψε ούτε το 10% των εκλογικών τμημάτων των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη με αντιπροσώπους της ΝΔ και παράλληλα επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές ότι ο τομέας ο συγκεκριμένος στον οποίο προϊσταται ο κ. Σιάνης είναι “περιττός και δεν χρειάζεται από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εθνικές εκλογές στο εγγύς μέλλον”. Όσο για το προσωπικό που απασχολούνταν στον τομέα αντιπροσώπων και εθελοντών του κόμματος θα μεταφερθεί σε άλλες γραμματείες της ΝΔ.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αμφισβητούν τις καταγγελίες του κ. Σιάνη χαρακτηρίζοντάς τες “αστειότητες”, ενώ τονίζουν ότι παραμένει στην επιτροπή προμηθειών.

Πάντως το γεγονός αυτό έρχεται στον απόηχο των προστριβών μεταξύ των υποψηφίων προέδρων για την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει την τεχνική οργάνωση των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου, με την τελική απόφαση της εν λόγω επιτροπής να έχει μετατεθεί για την Παρασκευή όταν και θα έχουν επιστρέψει οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ από τη Μαδρίτη όπου διεξάγεται σήμερα και αύριο το συνέδριο του ΕΛΚ.

Το γεγονός αυτό των καταγγελιών του κ. Σιάνη έχει αναζωπυρώσει και την κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον γραμματέα της ΝΔ και πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με τον Αντρέα Παπαμιμίκο να εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος και να καταλογίζει αυθαιρεσία στον πρόεδρο της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα