ΝΔ: Ο Τσακαλώτος ‘άδειασε’ το Μέγαρο Μαξίμου

ΝΔ: Ο Τσακαλώτος ‘άδειασε’ το Μέγαρο Μαξίμου
ΜΟΣΧΑΤΟ-Εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Νέα διάσταση απόψεων μεταξύ του ΥΠΟΙΚ -  Κυβέρνησης καταγγέλλει η ΝΔ και καταλογίζει στον κ. Τσκακαλώτο ότι επιβεβαίωσε πως συμφωνήθηκαν υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.

Διάσταση απόψεων μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της κυβέρνησης καταγγέλλει η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του υπουργού Οικονομικών στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για τα αποτελέσματα του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

«Ο κ. Τσακαλώτος παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Είπε ότι δεν ξέρει πού θα κάτσει η διαπραγμάτευση» σχολίασαν πηγές της ΝΔ αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι η εν λόγω αναφορά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του κ. Τσακαλώτου και της κυβέρνησης.

Οι πηγές της ΝΔ υποστήριξαν επίσης, ότι ο κ. Τσακαλώτος με την ομιλία του επιβεβαίωσε ότι θα διατηρηθούν για πολλά χρόνια μετά το 2018 τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι η αναφορά αυτή έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά των υψηλών πλεονασμάτων.

Παράλληλα η Πειραιώς κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο ότι έβαλαν τη «σφραγίδα τους» στη μείωση των συντάξεων και στη μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα