Νέα Αριστερά: Ο Γεωργιάδης έλαβε 11 sms παγίδευσης από το Predator, αλλά δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά INTIME

Με ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά επικρίνει τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη στάση του σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης πιστεύει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν φέρει καμία ευθύνη για το predator. Από το βήμα της Βουλής μάλιστα μας κάλεσε να ζητήσουμε συγγνώμη στην κυβέρνηση και στον κύριο Δημητριάδη, ενώ μας “απαγόρευσε” μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου να αναφέρουμε ξανά το σκάνδαλο των υποκλοπών συνδέοντας το με την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

«Ο υπουργός υγείας υποστηρίζει ότι κάποιος ιδιώτης έστειλε μηνύματα μολυσμένα με κακόβουλο λογισμικό σε μια σειρά κυβερνητικά στελέχη και στον ίδιο», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι «όπως αποκαλύπτουν οι Reporters United o κ. Γεωργιάδης δέχτηκε 11 τέτοια μηνύματα. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη», συμπληρώνει η Νέα Αριστερά και διερωτάται:

«Πως είναι δυνατόν ένας κορυφαίος υπουργός, σε θέση ευθύνης, με τόση ευκολία αποδέχεται και να δικαιολογεί την παρανομία αδυνατώντας να υπερασπιστεί τον ίδιο του τον εαυτό;».

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτή του η στάση συνδέεται με το γεγονός ότι ήταν και ο ίδιος στόχος παρακολούθησης. Είμαστε βέβαιο ότι πρόκειται περί ακόμα μιας “σύμπτωσης”», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα