Νέα Αριστερά: Ο πρωθυπουργός θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον ακροδεξιό σκύλο χορτάτο

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Αριστερά
Νέα Αριστερά ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα φλέγοντα ζητήματα που τέθηκαν, σχολιάζει η Νέα Αριστερά, κάνοντας λόγο για “παιχνίδια ισορροπιών και τακτικισμών” από τον πρωθυπουργό.

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η Νέα Αριστερά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, όπου τέθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως ο γάμος και η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και η ακρίβεια που εξακολουθεί να βαραίνει μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

“Η σημερινή συνέντευξη του κύριου Μητσοτάκη έβγαλε μια είδηση και μια μη-είδηση.

Η είδηση: οι συντηρητικοί βουλευτές του και η ακροδεξιά πτέρυγα της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ακόμα και οι υπουργοί, έχουν το δικαίωμα της αποχής όταν έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων.

Ο πρωθυπουργός παίζοντας παιχνίδια ισορροπιών και τακτικισμών επιδιώκοντας να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον- ακροδεξιό- σκύλο χορτάτο, αναφέρει το σχόλιο της Νέας Αριστέρας.

Και καταλήγει: “Η μη-είδηση: η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αδιαφορεί για την ακρίβεια. Η ανακύκλωση ευχολογίων και παρατηρήσεων, εν είδη δημοσιογραφικού σχολιασμού, δεν ρίχνουν τις τιμές.

Ένα είναι σίγουρο. Αύριο οι πολίτες θα πληρώσουν τα προϊόντα στο καλάθι τους στην ίδια τιμή με χθες. Ή και ακριβότερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα