Νέα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: “Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία”

Νέα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: “Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία”
facebook/Αλέξης Τσίπρας

Με την φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη "να βάλει κι αυτή πλάτη" ξεκινάει το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. "Ο Μίλτος, η Κλέλια, ο Κώστας. Αυτές είναι οι πλάτες τους. Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία"

Την απάντηση του πρωθυπουργού σε τραυματία της τραγωδίας των Τεμπών “να βάλει κι αυτή πλάτη” στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” έχουν στον πυρήνα τους τα νέα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που δημοσιοποίησε στη σελίδα του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Στα σποτ εμφανίζονται οι πλάτες ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Μίλτος είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο που σήκωσε μια ολόκληρη πανδημία, η Κλέλια είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου που για δύο χρόνια “σήκωνε” ένα μαγαζί μόνη της και ο Κώστας είναι αγρότης που χρόνια τώρα σηκώνει αυξήσεις στα καύσιμα, στους φόρους, απαξίωση στις τιμές χονδρικής και χαμένες σοδιές.

Ο Δημήτρης, 18 ετών, είναι απόφοιτος λυκείου, ο οποίος “σήκωσε διάβασμα, άγχος, φροντιστήρια..” και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής θα δώσει πάλι, η κυρία Σταυρούλα, 62 ετών, είναι καθηγήτρια σε νησί του Αιγαίου, που “εκεί που έχουν φτάσει τα ενοίκια, φιλοξενεί κάθε χρόνο συναδέλφους της που δεν έχουν που να μείνουν”, ο Αλέξανδρος, 54 ετών, είναι ιδιοκτήτης κινηματογράφου “που τόσα χρόνια σήκωνε όλο το σινεμά, και τώρα μέσα σε μία νύχτα θέλουν να το κάνουν αίθουσα συνεδριάσεων”, αναφέρεται στο δεύτερο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Θανάσης, 73 ετών, είναι συνταξιούχος, που “για μια ακόμη χρονιά σηκώνει λογαριασμούς, που ολοένα και ανεβαίνουν, η Ισμήνη, 26 ετών, “και πασχίζει να σηκώσει όλα τα βάρη μόνη της. Δουλεύει ανασφάλιστη εδώ και δύο χρόνια, κανένας έλεγχος στους εργοδότες”, ο Παναγιώτης, 44 ετών, είναι μικρομεσαίος επιχειρηματίας “που τα χρέη τον πνίγουν. Ένα σπίτι του έμεινε και αυτό μάλλον θα του το πάρουν. Κανένα πλαίσιο προστασίας, η Δήμητρα, 27 ετών, είναι ηθοποιός, που “αν και έδωσε πολλές εξετάσεις όλα αυτά τα χρόνια, τελικά έχει απλά απολυτήριο λυκείου”, αναφέρεται στο τρίτο πλεοκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία» καταλήγουν τα προεκλογικά σποτ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα