Νέα στοιχεία Καμμένου στη δίκη για τα CDS

Νέα στοιχεία Καμμένου στη δίκη για τα CDS
Eurokinissi

Στον οικονομικό εισαγγελέα μετέβη ο Πάνος Καμμένος για να προσκομίσει νέα στοιχεία για την αντιδικία του με τον Α. Παπανδρέου. Διαβάστε τι δήλωσε

Στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προκειμένου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στόχος του ”να εγχειρήσει νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου”.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση ο κ. Καμμένος προσκόμισε επίσης ”αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια”.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Αν.Ελ. επισήμανε ότι ”είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους”.

Υπενθυμίζεται πως ο Α. Παπανδρέου είχε υποβάλει αγωγή για τα όσα έχει υποστηρίξει ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του σε αγοραπωλησίες ασφάλιστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα