Νεφελούδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να φέρει συνθήκες γαλέρας

Νεφελούδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να φέρει συνθήκες γαλέρας
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Β. Νεφελούδης Eurokinissi

"Ο κ. Μητσοτάκης δεν καταλαβαίνει πως η άποψή του για τα εργασιακά έχει υποστεί μια συντριπτική ήττα" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φέρει συνθήκες γαλέρας» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΕΒ.

Στην ομιλία του ο Κ. Μητσοτάκης, πρότεινε τη θέσπιση λελογισμένου κατωτάτου μισθού, υπό προϋποθέσεις υπογραμμίζοντας πως αν σχηματίσει κυβέρνηση θα καταργήσει τη συμφωνία με το ΔΝΤ για την υπερίσχυση των κλαδικών συμβάσεων έναντι των επιχειρησιακών και την δυνατότητα των εργαζόμενων να προσφεύγουν σε διαιτησία, για τις αποδοχές τους.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν καταλαβαίνει πως η άποψή του για τα εργασιακά έχει υποστεί μια συντριπτική ήττα, με αποτέλεσμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών τα προηγούμενα χρόνια, να δημιουργηθούν 1,5 εκατομμύριο ανέργων στην Ελλάδα, σχολίασε κ. Νεφελούδης στο Ραδιόφωνο 24/7. Συμπλήρωσε πως με τις συγκεκριμένες θέσεις της ΝΔ παράγονται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα