Νέο αίτημα του ΠΑΣΟΚ να συζητηθούν στη Βουλή οι καθυστερήσεις στο Ελληνικό

Νέο αίτημα του ΠΑΣΟΚ να συζητηθούν στη Βουλή οι καθυστερήσεις στο Ελληνικό
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βούλης, της επίκαιρης επερώτησης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, 15 Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με θέμα: "Κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας", την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Δεν μπορεί ένας υπάλληλος δασαρχείου να σταματά μια επένδυση 8,2 δις ευρώ", διαμαρτυρήθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ.

Το αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης να συζητηθούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής οι αιτίες καθυστέρησης της επένδυσης στο Ελληνικό διατύπωσε εκ νέου το ΠΑΣΟΚ μέσω του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος επισήμανε ότι «δεν είναι δυνατόν ένας υπάλληλος του Δασαρχείου να σταματά μία επένδυση 8,2 δις ευρώ».

Το ζήτημα των καθυστερήσεων στο Ελληνικό επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο σχετικής επίκαιρης ερώτησης του κ. Κωνσταντινόπουλου αλλά ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν προσήλθε, για πολλοστή φορά, να απαντήσει στην ερώτηση. Η απουσία του υπουργού Οικονομικών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κωνσταντινόπουλου ο οποίος του καταλόγισε ότι «συνηθίζει να καθυστερεί δύο ή τρεις μήνες κάθε φορά να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις για τη μεγάλη επένδυση του Ελληνικού». «Ας μας ενημερώσει ότι κάθε φορά θα έρχεται να απαντήσει μετά από τρεις μήνες, για να το γνωρίζουμε» σχολίασε δηκτικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν είναι δυνατόν αυτό που συζητούν όλοι, δηλαδή ένας υπάλληλος του Δασαρχείου να σταματά μία επένδυση 8,2 δις ευρώ, πιθανότατα με την ανοχή και τη βοήθεια της Κυβέρνησης» συνέχισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Υπενθύμισε μάλιστα στο σώμα ότι με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ του ΠΑΣΟΚ έχει κατατεθεί κοινό αίτημα της  ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, για τη σύγκληση κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων σχετικά με την πρόοδο της επένδυσης. «Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Παρακαλώ να μεταφέρετε ξανά το αίτημά μας στον Πρόεδρο της Βουλής κ.Βούτση, και να σεβαστεί το Προεδρείο τις υπογραφές των Βουλευτών των τριών Επιτροπών, ώστε να συγκληθούν άμεσα» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στο Προεδρείο. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα