Νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ο Μάνος Γραφάκος- Η “καραμπόλα” του Βόρειου Τομέα 

Νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ο Μάνος Γραφάκος- Η “καραμπόλα” του Βόρειου Τομέα 

Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων και πρώην αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος δε θα είναι συνεπώς στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα, όπου άλλωστε περίσσευε ένας υποψήφιος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καιρίδη

Ενόψει των εκλογών ενισχύεται από σήμερα το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, καθώς νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Γραφάκος. 

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας. Έχει υπάρξει δήμαρχος Μελισσίων και ήταν αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ. Και πλέον θα αποτελεί το τρίτο μέλος της “τρόικας” των εκπροσώπων, μαζί με την εκπρόσωπο Σοφία Ζαχαράκη και τον έτερο αναπληρωτή Γιάννη Μαστρογεωργίου. 

Ο κ. Γραφάκος είχε ανακοινωθεί προ εξαμήνου ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της πρώην Β΄Αθήνας. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ σε σημερινή του συνάντηση με τον κ.Γραφάκο, τού ζήτησε να συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μια άλλη πιο κρίσιμη θέση, όπως αναφέρουν γαλάζιες πηγές.

Με τον τρόπο αυτό επιλύεται και το ζήτημα… συνωστισμού στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα, καθώς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας στην ίδια περιφέρεια του Δημήτρη Καιρίδη (που δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Ευρωβουλή, σημείωσε όμως μία καλή επίδοση) περίσσευε ένας υποψήφιος, λόγω και της ποσόστωσης των γυναικών.

Στα βόρεια καταρχήν θα είναι υποψήφιοι οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος και “άσπονδοι φίλοι” Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Υποψήφιοι επίσης θα είναι από τους εν ενεργεία βουλευτές ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η Νίκη Κεραμέως. Νέοι υποψήφιοι είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, η δικηγόρος Ζωή Ράπτη, η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου, η οικονομολόγος Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου, ο επιχειρηματίας Βασίλης Ξυπολητάς, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Νίκος Κωστόπουλος,, και ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα