Νίκος Φίλης: “Ο Μπελογιάννης είχε και “Πόθεν” και “Έσχες” κύριε Κασσελάκη”

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Φίλης, Στέφανος Κασσελάκης
Νίκος Φίλης, Στέφανος Κασσελάκης ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI

Σφοδρή κριτική του Νίκου Φίλη στον Στέφανο Κασσελάκη. Κάνει λόγο για “πολιτική εντυπωσιασμού και καπηλείας”. “Καρφιά” για τη μη κατάθεση του Πόθεν Έσχες.

Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, ασκεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νίκος Φίλης, με αφορμή το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο Μπελογιάννη.

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για “πολιτική εντυπωσιασμού και καπηλείας”, ενώ αφήνει αιχμές για το ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καταθέσει ακόμα το Πόθεν Έσχες του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριος Κασσελάκης λίγο καιρό από τότε που τίμησε το ΝΑΤΟ, αποκαλώντας το “ιερή αμυντική Συμμαχία “, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπελογιάννη, στο πλαίσιο μιας αδίστακτης πολιτικής εντυπωσιασμού και καπηλείας που επιχειρεί. 

Δεν ξεχνάμε ότι είχε αναγγείλει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον τάφο του Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, ενός εκ των ιδρυτών του κολαστηρίου της Μακρονήσου, και λίγες μέρες μετά, πήγε να τιμήσει τα θύματα του Σοφοκλή Βενιζέλου στη Μακρόνησο. 

“Ό, τι να ναι” ή “ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει”, φαίνεται να πιστεύει ο κ. Κασσελάκης. Γι’ αυτό επιχειρεί την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του κόμματός του, με όπλα την εξουσιομανία, την παραχάραξη της ιστορίας του και την εκμετάλλευση των αγώνων γενιών και γενιών αριστερών.

Και με το κεφάλαιο που δεν πρέπει να δαιμονοποιείται και με τους εργάτες.
Και με το ΝΑΤΟ και με τον Μπελογιάννη
Και με το Ισραήλ και με την Παλαιστίνη
Και με το κοινωνικό κράτος και με τις φοροαπαλλαγές στους υπερπλούσιους των 500.000 ευρώ 
Και με τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και με το “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”, το ιδεολογικό λάβαρο της Δεξιάς.

Ελπίζουμε, κατά την “Τικ Τοκ” επίσκεψή του στο Μουσείο Μπελογιάννη, να κατάλαβε ότι ο ήρωας του κομμουνιστικού και αριστερού κινήματος εκτελέστηκε γιατί είχε και ιδεολογικό Πόθεν και πολιτικό Έσχες. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης ούτε καν το οικονομικό Πόθεν Έσχες του δεν έχει καταθέσει. Ενώ, με το  ιδεολογικό και το πολιτικό του “Πιστεύω”, αυτοτοποθετείται πολύ μακριά από κάθε εκδοχή της Αριστεράς”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα