Ο Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος INTIME

“Παρών” στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος. Η ανάρτησή του στο facebook.

Πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με ανάρτηση του στο Facebook.

«Δηλώνω παρών  στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αριστερά και την Πατρίδα»,έγραψε στην ανάρτησή του.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο κ. Γκλέτσος σχολίασε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας«…ας ηρεμήσουμε, ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί , για να φύγουμε μπρος… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είμαστε αριστεροί, είμαστε όλοι μαζί…».

Σε σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτηση του, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Ο Κασσελάκης ήταν όντως κάτι που δεν μας άξιζε, όμως δεν έγινε από μόνος του πρόεδρος, ψηφίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες γι’ αυτό τέλος το μίσος, ας διορθώσουμε το λάθος και προχωράμε αν είμαστε άξιοι…», διευκρινίζοντας πως «και εγώ τον ψήφισα την δεύτερη Κυριακή αργότερα μας έδειξε τι είναι».

Σημειώνεται πως την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος έχει ήδη γνωστοποιήσει και ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής Χανιών, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος, καλώντας τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ «να συμμετέχει μαζικά, συντεταγμένα και με ενωτική διάθεση στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φάμελλος, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε εξερχόμενος της ΚΕ, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος, δηλώνοντας «στρατιώτης» του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη που υπερψηφίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει προς έκτακτο συνέδριο, όπως προβλέπει το καταστατικό του. Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και σε δύο εβδομάδες η Κεντρική Επιτροπή, η οποία και θα αποφασίσει για τη διαδικασία διεξαγωγής του συνεδρίου και των εκλογών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα