Ο Γεωργιάδης απαντά στα διεθνή ΜΜΕ: Stop telling jokes, please

Ο Γεωργιάδης απαντά στα διεθνή ΜΜΕ: Stop telling jokes, please
Παρουσίαση του σχεδίου εξυγίανσης για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατία από τον Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Πώς σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τη διαρροή του Wikileaks και τις εικασίες διεθνών ΜΜΕ περί "ελληνικού δακτύλου" στην υπόθεση

“Φωτιά” πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την αποκάλυψη από το WikiLeaks των διαλόγων του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν και της επικεφαλής της αποστολής στην Αθήνα, Ντέλιας Βελκουλέσκου.

Διεθνή ΜΜΕ σχολίασαν το θέμα, με τον αναλυτή της εφημερίδας Wall Street Journal, Μάρκους Ουόκερ να υποστηρίζει, μέσω twitter, ότι το επίμαχο έγγραφο διέρρευσε από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Και κάπου εκεί “μπαίνει” στην υπόθεση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος “όπλισε” και άρχισε να “πυροβολεί” στο twitter, απαντώντας στον αναλυτή της WSJ: “Stop telling jokes please” και “Όσοι ξέρουν Αγγλικά, γνωρίζουν ότι το Paul γράφεται έτσι και όχι Poul. Η δε Velculescu έτσι και όχι Velkouleskou”.

Πριν πάντως δώσει τις απαντήσεις του στα ξένα ΜΜΕ, ο κ. Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει “αμφιβόλου προελεύσεως και εγκυρότητας”, τη διαρροή, αφήνοντας υπόνοιες για την επιστολή που πρόκειται να στείλει στην Κριστίν Λαγκάρντ ο Αλέξης Τσίπρας.

“Επιστολή στο ΔΝΤ για να σχολιαστεί διαρροή αμφιβόλου προελεύσεως και εγκυρότητας; Κάτι δεν πάει καλά…”,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα