O Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς

O Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς
Δήλωση του Δήμαρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο δήμαρχος Αθηναίων προέβη και σε επιίσημες ανακοινώσεις, λίγο πριν συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά

Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε πριν από λίγο επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου, υπό διαμόρφωση, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Όπως τόνισε, η χώρα για να βγει από τα αδιέξοδα και την κρίση χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, καλώντας τους νέους να στηρίξουν το εγχείρημα.

“Αποφάσισα να διεκδικήσω την ηγεσία της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης με πρωταρχικό σκοπό να ενώσω. Έχω ήδη εκπροσωπήσει νικηφόρα την παράταξή μας σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν και με διαφορετικό κάθε φορά αντίπαλο. Επικρατήσαμε γιατί ήμασταν ενωμένοι”, δήλωσε ο Γ.Καμίνης.

Λίγη ώρα  μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, στις 16.00, ο δήμαρχος Αθηναίων θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα