Ο Καμμένος αναβαθμίζει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ σε τομεάρχες ανά υπουργείο

Ο Καμμένος αναβαθμίζει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ σε τομεάρχες ανά υπουργείο
The leader of Independent Greeks Panos Kammenos delivers speech at Vellidio conference center in Thessaloniki, Greece on Sep. 10, 2014. / , , 10 . 2014. Sooc

Οι φυγόκεντρες τάσεις συνεχίζονται λίγο πριν το συνέδριο του Σαββατοκύριακου

Καθήκοντα τομεαρχών ανά υπουργείο αναλαμβάνουν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπως ανακοινώθηκε μετά από νέα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και ενώ οι φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα συνεχίζονται, με τον Πάνο Καμμένο να απειλεί με διαγραφή όσους ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Παναγιώτη Μελά να απαντά πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

Ο κ.Μελάς πάντως ανέλαβε τομεάρχης Υγείας, ενώ τομεάρχης Δημόσιας Τάξης χρίστηκε ο Γαβριήλ Αβραμίδης, Ανάπτυξης ο Κώστας Δαμαβολίτης, ‘Αμυνας ο Γιάννης Δημαράς, Ναυτιλίας ο κ.Καμμένος, Μακεδονίας- Θράκης η Μαρία Κόλλια, Εξωτερικών και τουρισμού ο Τέρενς Κουίκ, Περιβάλλοντος και Επικοινωνίας η ‘Ελενα Κουντουρά, Οικονομικών ο Νίκος Νικολόπουλος, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης η Σταυρουλα Ξουλίδου, Υποδομών ο Μαρίνος Ουζουνίδης, Εργασίας και Πολιτισμου ο Παύλος Χαϊκάλης και Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα