Ο καραμανλικός Παπαγγελοπουλος απαντά σε προεκλογικό σόου Άδωνι στη Βουλή

Ο καραμανλικός Παπαγγελοπουλος απαντά σε προεκλογικό σόου Άδωνι στη Βουλή
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

«Τους δημοφιλείς πρωθυπουργούς τους χτυπούν μέσω του περιβάλλοντός τους» είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη που χαρακτήρισε «φοροκλέφτη» τον Φλαμπουράρη. Το «τρίγωνο της αμαρτίας» μίντιακών-οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων κατήγγειλε ο Φλαμπουράρης

Προσπάθεια να πληγεί ο Αλέξης Τσίπρας μέσω της στοχοποίησης του Αλέκου Φλαμπουράρη κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υπενθυμίζοντας εμμέσως τις αντίστοιχες επιθέσεις που δέχτηκε ο Κώστας Καραμανλής.

«Πρέπει να θυμάστε κύριε Γεωργιάδη ότι τους λαοφιλείς πρωθυπουργός ένας έξυπνος τρόπος να τους πλήξεις είναι να χτυπάς το περιβάλλον τους» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον Άδωνι Γεωργιάδη που χαρακτήρισε «φοροκλέφτη» τον Φλαμπουράρη και ουσιαστικά καταλόγισε στον κ. Γεωργιάδη ότι κάνει το ίδιο που έκαναν στο παρελθόν και οι αντίπαλοι του Κώστα Καραμανλή όταν τον στοχοποιούσαν μέσω του περιβάλλοντός του. Ο κ. Παπαγγγελόπουλος που υπήρξε επικεφαλής της ΕΥΠ επί της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή άφησε μάλιστα σαφή υπονοούμενα για τη σχέση του κ. Γεωργιάδη με τη ΝΔ αλλά και τη συμπεριφορά του. «Κύριε Γεωργιάδη, η παράταξη σας την οποία γνωρίζω πριν από εσάς κύριε Γεωργιάδη πάντα ήταν συναινετική και του πολιτισμένου κλίματος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Απαντήσεις για το θέμα έδωσε και ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης ο οποίος επανέλαβε ότι οι κατηγορίες εναντίον του εκπορεύονται από το «τρίγωνο της αμαρτίας» μιντιακών, οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων και χαρακτήρισε ψευδή τα επιχειρήματα της ΝΔ. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με το Πόθεν Έσχες του υπογραμμίζοντας ότι στις 26 Ιανουαρίου (αμέσως μετά τις εκλογές) μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρείας του για να μην υπάρχει κώλυμα.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Φλαμπουράρη «φοροκλέφτη» που υπέβαλε «ψευδό πόθεν έσχες». Ζήτησε, μάλιστα, να ανοιχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του υπουργού Επικρατείας λέγοντας ότι πήρε 1 εκ. ευρώ για την πώληση των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρείας «Διάτμηση ΑΤΕ» που κατείχε πριν αναλάβει υπουργός. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι τον Νοέμβριο ο κ. Φλαμπουράρης πήρε τον Νοέμβριο την πρώτη δόση της πώλησης ζήτημα που διέψευσε ο κ. Παπαγγελόπουλος. «Αυτό δεν είναι πλεονέκτημα της Αριστεράς, αλλά κοροϊδία του ελληνικού λαού. Να πάτε σε όλους τους Έλληνες και να πείτε ότι όποιος έχει κάτω από 1.000.000 ευρώ είναι άπορος» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, και η κριτική που δέχτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη. Την παρέμβαση του κ. Κακλαμάνη χειροκρότησαν μάλιστα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ !

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα