Ο Κασσελάκης αποκήρυξε τις ύβρεις οπαδών του έξω από την Κουμουνδούρου

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

“Ψυχραιμία, υπομονή και αυτοσυγκράτηση” συνέστησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του παρέμβαση μετά την πρόταση μομφής, ζητώντας να μην γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο όνομά του.

Την πρώτη του δήλωση μετά την πρόταση μομφής σε βάρος του πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, καταγγέλλοντας προβοκάτσιες.

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, o Στέφανος Κασσελάκης αποκήρυξε τις ύβρεις υποστηρικτών του που σημειώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα, όταν περίπου 8-10 άτομα περίμεναν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και τους αποδοκίμασαν με χυδαίο τρόπο, ενώ προσκλητήρια για συγκέντρωση απηύθυναν και τρολ που στηρίζουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τη μομφή σε βάρος του, ο Στέφανος Κασσελάκης συνέστησε ψυχραιμία, υπομονή και αυτοσυγκράτηση, λέγοντας πως “είναι η δύναμή μας απέναντι στην εκτροπή“.

Ζήτησε παράλληλα από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Η δήλωσή του:

Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ.

Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.

Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα