Ο Κασσελάκης πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού σε μία καφετέρια

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Ο Στέφανος Κασσελάκης, καθισμένος σε μια καφετέρια, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 7-6 επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι και την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Μετά από μια συγκλονιστική διαδικασία πέναλτι και 16 εκτελέσεις, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επικρατώντας 7-6.

Όπως γράφει το SPORT24, ο κόσμος του τριφυλλιού πλημμύρισε τα social media με πανηγυρικά ποστ, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά το τέλος των υποχρεώσεων που είχε στην Τρίπολη, κάθισε σε μια καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας.

Μάλιστα, πανηγύρισε την πρόκριση των πρασίνων αναρτώντας στόρι στο Instagram. “Κλείνει η μέρα με μία πρόκριση”, έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έλειπαν τα τριφύλλια από την φωτογραφία του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

INSTAGRAM

 

Κασσελάκης: “Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ”

Σημειώνεται πως, προ μηνών, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει (ALPHA) πως υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

“Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε… Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός”, είχε πει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα