Ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στις ΗΠΑ – Το ανακοίνωσε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 5'
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ INTIME

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε κατά την συνεδρίαση της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παντρεύεται στις ΗΠΑ τον σύντροφό του, Τάιλερ. Πληροφορίες ότι ο γάμος θα γίνει την Πέμπτη.

Την πρόθεση του να παντρευτεί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε – σύμφωνα με πληροφορίες – κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτική Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γάμος πρόκειται να γίνει αύριο, Πέμπτη (19/10) σε θέρετρο στα Hamptons.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI

Η αναφορά του Κασσελάκη στον Τάιλερ, στο βίντεο υποψηφιότητάς του

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε “συστήσει” τον σύντροφό του στο κοινό, στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας για τον εαυτό του, είχε πει αναφορικά με την προσωπική του ζωή:

Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι”.

Φυσικά, για όσους ακολουθούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη ήδη στα social, θα είχαν σίγουρα δει τις κοινές τους φωτογραφίες.

Όταν ευχαρίστησε τον Τάιλερ μετά τη νίκη του στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε, επίσης, ευχαριστήσει τον σύντροφό του, Τάιλερ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας” είχε πει. “Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ”.

Η ζωή πριν το coming out και η σχέση με τον Τάιλερ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζώή του πριν το coming out, αλλά και για το “διαμάντι” που έχει δίπλα του, δηλαδή τον σύντροφό του.

Όπως είπε πει: “Το 2012 ήμουν σε σχέση με μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα πολύ μεγάλο άγχος για το πώς να μην απογοητεύσω κανέναν. Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα. Μίλησα στην μητέρα μου πρώτα για το επόμενο ταίρι. Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολες στιγμές επαγγελματικά. Της λέω “πειράζει αν είναι άνδρας;”. Και μου λέει: “Τι είπες;!”. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση και προς τιμήν της μέσα σε 3 εβδομάδες είχε γνωρίσει τον Τάιλερ“.

Συνειδητοποίησα ότι είχα ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν γνωρίζεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου φροντίζεις να μην τον χάσεις. Εύχομαι όλο αυτό να είναι ένα ξυπνητήρι για άλλους γονείς και τα παιδιά τους. Να πούμε κι αυτό: ότι εάν το παιδί θέλει να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο σε έναν γονέα ή στον άλλο, ας σεβαστούμε τη βούληση του παιδιού. Και η δεύτερη συμβουλή είναι μην περιμένετε αναγκαστικά να το πει το παιδί σε εσάς. Διαβάστε τα μηνύματα και δώστε μια ζεστασιά” είχε αναφέρει.

Όσο για την ομοφοβία, είπε δηλώσει: “Μπορεί κάποιος να κοιτάει στραβά. Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ο Τάιλερ είναι ένα χρυσό παιδί που βοηθάει στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ. Η αγάπη κάνει την οικογένεια“.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί στην επιθυμία τους να αποκτήσουν δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας, δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις και θεωρήθηκαν προβληματικές για πολλούς λόγους.

Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, με παρένθετη μητέρα, γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός να μεταδοθεί στα παιδιά, για να υπάρχει αυτή η συνέχεια. Πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πέρασε. Όλοι έχουν κάνει λάθη, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφερε πολλά”, είχε πει.

Κασσελάκης: “Δεν είναι ο Τάιλερ το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι”

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε πρόσφατα και την ενόχλησή του, όταν δημοσιογράφοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον σύντροφό του για να του κάνουν ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη “Έρως ανήκατε μάχαν”, με τους δημοσιογράφους να πλησιάζουν και να κάνουν διάφορες ερωτήσεις στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει.

Κάποια στιγμή, δημοσιογράφος απηύθυνε ερώτηση στον Τάιλερ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αντιδρά, αναφέροντας: “Δεν είναι αυτός το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα