Ο Κασσελάκης τα ρίχνει στον… προκάτοχό του για την Αυγή

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, μίλησε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Αυγή» αναφέρθηκε εκ νέου, από τις ΗΠΑ αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για «μπλόκο» στην πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα και τα social media της εφημερίδας.

Μιλώντας στο ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό cosmos fm, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι κατανοεί την ανησυχία τους και ότι τους προσφέρθηκε να αναλάβουν οι ίδιοι το φύλλο, αλλά «δεν εισακούστηκε». Επικαλέστηκε δε- σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ- απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου που είχε λάβει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος πριν την εκλογή του, αλλά ο προκάτοχός του δεν την εφάρμοσε, αφήνοντας εκ νέου αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανέφερε, επίσης, ότι εξαιτίας της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης και της μη προσέλκυσης διαφημίσεων, η Αυγή είχε φτάσει σε μία κατάσταση που «δεν δίνει πολλές επιλογές», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «δεν σταματά την καθημερινή της δραστηριότητα», καθώς συνεχίζει τη διαδικτυακή της παρουσία και το κυριακάτικο φύλλο.

Κάλεσε, δε, τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δωρεά για τη στήριξη του κόμματος και, όπως είπε, ο ίδιος θα δώσει το παράδειγμα δωρίζοντας το μάξιμουμ που επιτρέπεται, δηλαδή 20.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα