Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Νίκο Παππά για τη χυδαία ανάρτησή του

Διαβάζεται σε 3'
Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Νίκο Παππά για τη χυδαία ανάρτησή του
EUROKINISSI

«Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καταδικάζουμε τους χαρακτηρισμούς» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. «Πυρά» από Μαρινάκη – Τσιόδρα.

Ανακοίνωση εξέδωσε, το βράδυ της Τετάρτης, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας αδειάζει τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά για τη χυδαία ανάρτησή του.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία για «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ», ανάρτηση βέβαια που έσπευσε μετά τις αντιδράσεις να κατεβάσει.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά την οποία και κατέβασε λίγο μετά δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καταδικάζουμε τους χαρακτηρισμούς. Δεν θα συμβάλλουμε στα επικοινωνιακά αντίμετρα που αναζητά εναγωνίως η ΝΔ. Τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την πάνδημη απαίτηση για Αλήθεια και Δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Η αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη και του Δημήτρη Τσιόδρα

Είχε προηγηθεί δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο για υβριστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Για τους λίγους καλόπιστους που μέχρι σήμερα διατηρούσαν αμφιβολίες για το ποιοι καλλιεργούν το μίσος και επενδύουν στην τοξικότητα, ειδικά αυτή την περίοδο, τους παραπέμπουμε στη σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ», προσθέτοντας το σήμα της ΝΔ, για να ολοκληρώσει το άνευ προηγουμένου υβριστικό του παραλήρημα.

Με λίγα λόγια, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων ύβρεων, χαρακτηρίζει «δολοφόνους» και «βιαστές» τα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής προχωρεί σε τέτοιες αθλιότητες.

 Αν είχαμε να κάνουμε με ένα κανονικό κόμμα, τότε ο Νίκος Παππάς θα είχε ήδη διαγραφεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαιτείται η ανακοίνωσή μας. Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στο κόμμα των προγραφών, των απειλών, της λογικής του «εμείς ή αυτοί» και «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει για άλλη μία φορά κάλυψη σε αυτές τις άθλιες συμπεριφορές από έναν εν ενεργεία ευρωβουλευτή».

Σε ανάλογη ανακοίνωση προχώρησε και ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος της ευρωομάδας της ΝΔ, σημειώνοντας:

«O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Έφθασε στο σημείο να αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών…». Εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εκτοξεύει εναντίον ενός ολόκληρου κόμματος έναν οχετό αδιανόητων κατηγοριών. Η συγκεκριμένη  συμπεριφορά εκφεύγει κάθε ορίου πολιτικής αντιπαράθεσης. Θεωρούμε αυτονόητη την διαγραφή από το κόμμα του. Κάθε ανοχή σε αυτό το υβριστικό παραλήρημα και στην τοξικότητα που εκπέμπει, σημαίνει συνενοχή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα