Ο Τσακαλώτος παραδέχεται τις ‘αλήθειες Στουρνάρα’ και πόσο αδικείται η Β. Ελλάδα στο ποδόσφαιρο

Ο Τσακαλώτος παραδέχεται τις ‘αλήθειες Στουρνάρα’ και πόσο αδικείται η Β. Ελλάδα στο ποδόσφαιρο
Συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Χιουμοριστικοί διαξιφισμοί του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή με βουλευτή του ΚΚΕ που επιχείρησε να τον ταυτίσει με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Με χιουμοριστική διάθεση και αναφορές στο ποδόσφαιρο αντιμετώπισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τις καταγγελίες του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου ότι λέει τα ίδια με τον Γιάννη Στουρνάρα για τις επενδύσεις και την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

«Μερικά πράγματα είναι αλήθεια ακόμη και αν τα πει ο κ. Στουρνάρας» απάντησε ο κ. Τσακαλώτος στον βουλευτή του ΚΚΕ. «Αν ο κ. Στουρνάρας πει ότι ο άνθρωπος χρειάζεται οξυγόνο ή αν πει ότι οι ομάδες της Βορείου Ελλάδας αδικούνται τότε θα πω ότι έχει δίκιο» είπε ο κ. Τσακαλώτος με το γνωστό «βρετανικό» χιούμορ του. Καταλόγισε, μάλιστα, στον κ. Καραθανασόπουλο ότι οι κατηγορίες του θυμίζουν τη λογική: «ο σκύλος έχει τέσσερα πόδια, η γάτα έχει τέσσερα πόδια άρα η γάτα είναι σκύλος».

Με ευφυολόγημα απάντησε όμως και ο βουλευτής του ΚΚΕ στον κ. Στουρνάρα. «Ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι ;» ανέφερε ο κ. Καραθανασόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα