Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΟΚτσής και έβαλε γκολ στον Άρη

Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΟΚτσής και έβαλε γκολ στον Άρη
Greek Prime Minister Alexis Tsipras visits the Down's Syndrome Association in Thessaloniki on Jan. 15, 2017 / Down 15 , 2017 SOOC

Το Σύλλογο Συνδρόμου Down επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όπου και αστειεύτηκε με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της συμπρωτεύουσας. "Μην ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ, ε;" είπε στα παιδιά που τον υποδέχτηκαν (vids)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down. Συζητώντας με ένα από τα παιδιά εκεί, ακολούθησε ο εξής χιουμοριστικός διάλογος για τις δύο μεγάλες ομάδες της συμπρωτεύουσας.

Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;

Ο κ. Τσίπρας συζητούσε με το Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: “Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;”.

Greek Prime Minister Alexis Tsipras visits the Down's Syndrome Association in Thessaloniki on Jan. 15, 2017 / Down 15 , 2017 Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 

Το σχόλιό του προκάλεσε την χιουμοριστική απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη, που του είπαν: “Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα”, είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: “Ναι άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ”.

Οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ, όπου συνάντησε παιδιά προσφύγων, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και πάλι στα γκολ του Αντρέα Τσίπρα στον αγώνα της Καλλιθέας απέναντι στον Άρη. Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΔΕΘ είπε ότι πρέπει να αρχίσει προπονήσεις τώρα που όλοι συζητούν για τα γκολ του. Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο.

Προσεύχομαι όλα να πάνε καλά

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο κ. Τσίπρας είπε: “καλωσορίσατε στο φτωχικό μας”, με τον ιερωμένο να απαντά: “προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα”.

Greek Prime Minister Alexis Tsipras meets the Bishop of Thessaloniki Anthimos at the prime minster's office during his two days visit in Thessaloniki, Greece on January 5, 2017. / , 5 2017. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 

“Η ελπίδα είναι σημαντική”, ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: “Αύριο θα επισκεφτώ τον συνονόματό σας στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι τον αγαπάτε πολύ”.

ΠΗΓΗ THESTIVAL/ΦΩΤΟ SOOC

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα