Οικονόμου: “Επιβάλλεται διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμή του δόρατος του Συριζαϊσμού ο Πολάκης”

Οικονόμου: “Επιβάλλεται διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμή του δόρατος του Συριζαϊσμού ο Πολάκης”
INTIME

Να αναλάβει την ευθύνη για τον Νίκο Παππά κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για την περίπτωση του Παύλου Πολάκη.

Θα αναλάβει ο κ. Τσίπρας την ευθύνη που του αναλογεί για τον Νίκο Παππά, τον οποίο το Ειδικό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο για παράβαση καθήκοντος που συνιστά το πλέον απαξιωτικό αδίκημα για δημόσιο λειτουργό; Θα τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτια;”, είπε κατά την σημερινή ενημέρωση ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μεταξύ άλλων τόνισε: « Για να απαλλαγούν από τον Πολακισμό το ελάχιστο που απαιτείται είναι ο άνθρωπος που επί 15 χρόνια παραμένει αρχηγός του κόμματος να αναλάβει την πολιτική του ευθύνη για την κατρακύλα».

Επιβάλλεται η άμεση διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ του Νίκου Παππά που είναι ο παλαιότερος και στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα. Ο Πολακισμός είναι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να διαγραφεί ο κ. Πολάκης. Μέσα στο σώμα του κύριου Πολάκη, υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα , είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα