Οικονόμου για υποκλοπές: “Κάτι θα ξέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι κραυγές τους δείχνουν ότι δεν επιθυμούν την αλήθεια”

Οικονόμου για υποκλοπές: “Κάτι θα ξέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι κραυγές τους δείχνουν ότι δεν επιθυμούν την αλήθεια”
Γιάννης Οικονόμου eurokinissi

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επί δημοσιεύματος για παρακολουθήσεις υπουργών της κυβέρνησής του. Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου.

«Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωνε με κατηγορηματικό τρόπο τη Βουλή ότι ουδείς πολιτικός επί των ημερών του παρακολουθείτο. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα”, επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα παρακολουθούνταν τρεις υπουργοί του: ο κ. Κοτζιάς, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πιτσιόρλας» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ επί δημοσιεύματος για παρακολουθήσεις υπουργών της κυβέρνησής του.

Τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εδώ και καιρό βουτηγμένος στη λάσπη της διαβολής και της συκοφαντίας, αντί να απαντήσει εκδίδει ανακοινώσεις χρεώνοντας την εφημερίδα, τα δημοσιεύματα της οποίας επικαλείτο μέχρι πρόσφατα, στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Οικονόμου, αφού σημειώνει ότι η ελληνική δικαιοσύνη διερευνά ήδη τόσο την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει ότι ο σημερινός πανικός του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει ανάγλυφα την ανασφάλειά του για τα πεπραγμένα του.

«Η κυβέρνηση εμπιστεύεται απόλυτα τη δικαιοσύνη, την συνδράμει ενεργά μέσω των κρατικών αρχών και περιμένει τη γρήγορη εξαγωγή των πορισμάτων της. Αντίθετα, οι κραυγές και οι αλαλαγμοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι μάλλον δεν επιθυμεί την αλήθεια. Κάτι θα ξέρουν…» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ηλιόπουλος: “Μέσα στην απελπισία του ο κ. Οικονόμου καταφεύγει στη ξαναζεσταμένη σούπα”

“Μέσα στην απελπισία του ο κ. Οικονόμου καταφεύγει στη ξαναζεσταμένη σούπα για παρακολουθήσεις υπουργών ανάμεσα στο 2015 κ στο 2019. Θα επαναλάβουμε το αυτονόητο: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν επικαλείται το απόρρητο και δεν έχει κρύψει τίποτα.

Ας αφήσει τους φτηνούς αντιπερισπασμούς ο κ. Οικονόμου και ας μας βοηθήσει να καταλάβουμε και εμείς: Παραδέχτηκε σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης ότι οι υποκλοπές δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πραγματικότητα; Αν ναι, θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός ως συνεργό στην αναπαραγωγή «μυθολογιών»;”, αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: Ο κ. Κύρτσος και ο κ. Τέλλογλου απειλούν την εθνική ασφάλεια της χώρας; Αν όχι, γιατί τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

Κύριε Οικονόμου τα πράγματα είναι απλά. Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο και η μόνη αφετηρία για την οποιαδήποτε τοποθέτηση επί του θέματος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα