Οικονόμου για καταγγελία Ανδρουλάκη: “Να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη”

Οικονόμου για καταγγελία Ανδρουλάκη: “Να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη”
Γιάννης Οικονόμου Eurokinissi

Σε δήλωση για την μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη προχώρησε ο Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως επιβάλλεται να διερευνηθεί η καταγγελία του και να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Την μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για μόλυνση του κινητού του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator, σχολίασε σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ.Οικονόμου τονίζει πως επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη η καταγγελία και πως η ελληνική πολιτεία οφείλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

“Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα