Οικονόμου: Πολιτικά ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη

Οικονόμου: Πολιτικά ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη
Γιάννης Οικονόμου eurokinissi

Το Μαξίμου κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι αναπαράγει θέσεις της λεγόμενης “αντισυστημικής” ακροδεξιάς. Η μπάλα πλέον στον Άρειο Πάγο, διαμηνύει ο Κ. Μητσοτάκης.

Μετά την ψήφιση και της δεύτερης ρύθμισης- μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι η “μπάλα” είναι πλέον στον Άρειο Πάγο και συνεχίζει τις επιθέσεις κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας νωρίτερα σε πρωινή εκπομπή του Mega, υπογράμμισε ότι έχει “μεγάλη σημασία να μπορούμε και εμείς σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο να αποκρούουμε και να υψώνουμε αναχώματα στη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων που κρύβονται πίσω από το μανδύα πολιτικού κόμματος, να τους απαγορεύσουμε τελικά τη συμμετοχή στις εκλογές” και πρόσθεσε:

“Εμείς κάναμε το καθήκον μας, ψηφίσαμε τις διατάξεις, όλες τις σχετικές. Τώρα η ευθύνη περνάει στη Δικαιοσύνη και είμαι απολύτως σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.”

Ενώ στη συνέχεια κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, συνέχισε στην τακτική των επιθέσεων κατά ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να απαξιώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μάτια ιδίως των κεντροαριστερών ψηφοφόρων.

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ειδικότερα ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ζήτημα του κόμματος Κασιδιάρη είναι “πολιτικά ύποπτη”. Κατηγόρησε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι “αναπαράγει θέσεις της λεγόμενης αντισυστημικής ακροδεξιάς”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι: “Η επιλογή της κυβέρνησης να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που δίνει το Σύνταγμα για να μπει ένα ανάχωμα στη συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων με μανδύα κομμάτων σε εκλογές, είναι επιλογή βαθιά αξιακή που δεν την παζαρεύουμε με κανέναν. Όλοι κρίνονται και για τα λόγια και για τη στάση τους. Δεν παζαρεύουμε την άποψη μας ότι εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι στις εκλογές”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα