Όλα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Όλα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Panhellenic conference of the Democratic Alliance, in SEF stadium, Athens, on July 2, 2017 / , , , 2 , 2017 Aggelos Barai / SOOC

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των στελεχών που θα συμμετέχουν στο καθοδηγητικό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υλοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις αποφάσεις του Συνεδρίου στον δρόμο για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς

Στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν το Κεντρικό Συντονιστικό της Συμβούλιο προχώρησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το νέο, 70μελές (συν τους αρχηγούς των κομμάτων και των κινήσεων, τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές που συμμετέχουν εξ οφίτσιο) συντονιστικό όργανο θα λαμβάνει τις αποφάσεις -κατόπιν σύνθεσης των εισηγήσεων που θα δέχεται από τα κόμματα- σε ανώτατο επίπεδο για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στο Συντονιστικό συμμετέχουν 28 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, 14 από το ΚΙΔΗΣΟ και τη ΔΗΜΑΡ και 7 από τις Κινήσεις Πολιτών και την ΕΔΕΜ. Η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη από κοινού με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Την συνεδρίαση θα ανοίξει με εισήγηση της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Προέδρων του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου, της ΔΗΜΑΡ  Θανάση Θεοχαρόπουλου, της ΕΔΕΜ Απόστολου Πόντα και του Εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών Γιάννη Τούντα, ενώ ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου θα παρουσιάσει την εισήγηση  για την συγκρότηση των Επιτροπών, Τομέων και Δικτύων της Συμπαράταξης.

Αναλυτικά τα ονόματα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα