Οργή Τσίπρα για τις χυδαίες διαρροές – “Θα βοηθήσει την Αυγή μόλις επιστρέψει”

Διαβάζεται σε 2'
Οργή Τσίπρα για τις χυδαίες διαρροές – “Θα βοηθήσει την Αυγή μόλις επιστρέψει”
SOOC

Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι και απάντησε σε χυδαίες διαρροές που τον ήθελαν να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για ενίσχυση της Αυγής.

Πολύ σκληρή ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε διαρροές που ήθελαν τον πρώην Πρωθυπουργό να μην ανταποκρίνεται σε επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη για ενίσχυση της “Αυγής” και γενικά του κόμματος.

Κύκλοι του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν την Παρασκευή το βράδυ ότι “η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα.

Ο Αλ.Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι φανερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντά στο εξής όταν νιώθει ότι προκαλείται, κάτι που μέχρι στιγμής απέφευγε.

Αυτό που προφανώς έβγαλε εκτός εαυτού τον πρώην Πρωθυπουργό ήταν η πληροφορία που τον ήθελε να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για ενίσχυση της “Αυγής” αν και του απεστάλη προσωπική επιστολή από τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Η εξέλιξη αυτή δε, έρχεται μόλις μερικές ημέρες πριν την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (4/7) και της Κεντρικής Επιτροπής (7/7), στην οποία η εσωκομματική μάχη αναμένεται να κορυφωθεί.

Μόλις την Πέμπτη, επίσης, 87 στελέχη με κοινή τους δήλωση κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να αλλάξει ρότα ασκώντας του κριτική για μία σειρά από ζητήματα στα οποία συμπεριλαμβάνεται το απότομο και χωρίς συζήτηση στα όργανα κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της “Αυγής”.

Ενδιαφέρον θα έχει, τέλος, τυχόν απάντηση από το προεδρικό περιβάλλον στην τοποθέτηση των συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα