Ορίστηκαν τα μέλη της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία

Ορίστηκαν τα μέλη της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία
Political leaders' debate on primary sector and agricultural policy in Athens, Greec on Jan. 18, 2017 / , 143 , - () , , , 18 , 2017 Menelaos Myrillas / SOOC

Η επιτροπή που θα ερευνήσει τα σκάνδαλα της περιόδου 1997-2014 αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν μετέχουν Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Ανδρ. Λοβέρδος.

Ορίστηκαν σήμερα από τα κόμματα της Βουλής τα 23 μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που θα κληθεί να διερευνήσει τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ, του νοσοκομείου Ερ. Ντίναν και της υπερτιμολόγησης φαρμάκων.

Από το ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχουν 11 βουλευτές. Οι Δ.Βέττας, Ευστ. Γιαννακίδης, Γ. Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπ. Λάππας, Δ. Μάρδας, Ανδρ. Μιχαηλίδης, Κ. Μορφίδης, Αντ. Μπαλωμενάκης, Σ. Παπαδόπουλος και Χαρ. Τζαμακλής.

Από τη ΝΔ θα μετέχουν 5 βουλευτές. Οι Γ. Βλάχος, Γ. Γεωργαντάς, Γ. Κεφαλογιάννης, Ν. Μηταράκης και Χρ.Μπουκώρος.

Τα υπόλοιπα κόμματα θα εκπροσωπηθούν με ένα βουλευτή το καθένα. Το ΠΑΣΟΚ από την Εύη Χριστοφιλοπούλου, το ΚΚΕ από τον Γ. Λαμπρούλη, οι ΑΝΕΛ από τον Θ. Παπαχριστόπουλο, η Ένωσης Κεντρώων από τη Θ. Μεγαλοοικονόμου, το Ποτάμι από τον Γ. Μαυρωτά, η Χρυσή Αυγή από τον Ηλ. Κασιδιάρη. Επίσης θα μετέχει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Σημειώνεται ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να μην τοποθετήσουν στην Εξεταστική Επιτροπή τους πρώην υπουργούς τους που φωτογραφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς τους στην Υγεία, όπως οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Ανδρέας Λοβέρδος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα