Ορκωμοσία: Οι αργοπορημένοι, το σπασμένο τακούνι και η καλλονή σύζυγος του Λοβέρδου

Ορκωμοσία: Οι αργοπορημένοι, το σπασμένο τακούνι και η καλλονή σύζυγος του Λοβέρδου
Η καλλονή σύζυγος του Α. Λοβέρδου Eurokinissi

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην τελετή ορκωμοσίας στη Βουλή. Εκκεντρικές εμφανίσεις και αργοπορίες (Pics)

Πηγαδάκια, φωτογραφίες, αργοπορίες και…μικροατυχήματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά από την τελετή ορκωμοσίας στη Βουλή.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στη σκιά της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Δεν παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λόγω της επέμβασης στο μάτι.

Με ταξί επέλεξε να φτάσει στη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου, ενώ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, έφθασε με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του χωρίς ωστόσο να φορά κράνος.

Δείτε το Photostory πατώντας τα βελάκια κάτω από την κεντρική φωτογραφία

Αντίθετα, ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής επέλεξε να οδηγήσει ο ίδιος το αυτοκίνητό του ενώ με σπορ αυτοκίνητο έφτασαν στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Αργύρης Ντινόπουλος.

Η καλλονή σύζυγος του Α. Λοβέρδου Eurokinissi

Εκθαμβωτική ήταν η σύζυγος του Α. Λοβέρδου, η οποία έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαύρα πέδιλα. Από την πλευρά του ο Α. Λοβέρδος επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με μια κίτρινη γραβάτα με χοντρή ρίγα.

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε δε η εμφάνιση του Γιώργου Πάντζα ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με ένα… γαρύφαλλο στο πέτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου μπήκε στο κτήριο με δέκα περίπου νεοεκλέγεντες βουλευτές τους οποίους και ξεναγούσε λέγοντας “το σχολικό λεωφορείο έφτασε”.

Μεταξύ άλλων, τις περισσότερες ευχές αντάλλαξε η κα. Ντόρα Μπακογιάννη η οποία συνομίλησε με αρκετούς βουλευτές από όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής, τους βουλευτές της οποίας χαιρέτισε τυπικά με ένα “γεια σας”.

Το... ατύχημα της κα Μιχαλολιάκου Eurokinissi

Άτυχη στιγμή είχε η σύζυγος του προέδρου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής και η ίδια Ελένη Ζαρούλια καθώς πατώντας στο κόκκινο χαλί στα σκαλιά στο προαύλιο του κοινοβουλίου έσπασε το τακούνι από το λευκό ψηλοτάκουνο πέδιλο της. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, διατήρησε τη ψυχραιμία της και συνέχισε τη διαδρομή της.

Δείτε το Photostory πατώντας τα βελάκια κάτω από την κεντρική φωτογραφία

Αργοπορημένη ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς ‘έφτασε αφότου ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κάνει την εμφάνισή του στη Βουλή.

Από τους τελευταίους έφτασαν και οι υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο ακόμη αν αργούσε ο Χρήστος Αηδόνης του ΠΑΣΟΚ θα έχανε την ορκωμοσία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα