Π. Καμμένος: “Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ”

Π. Καμμένος: “Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ”
79η ΔΕΘ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ MotionTeam

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Την αντίθεση του για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται να τον πληρώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος προέτρεψε μάλιστα, τους πολίτες να μην καταβάλλουν τον συγκεκριμένο φόρο, χαρακτηρίζοντας τον παράνομο και αντισυνταγματικό.

“Δεν μπορεί να μιλάμε για φορολογία, η οποία είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Τον αντέγραψαν, λέει, από τη Ρουάντα. Είναι δικαίωμα τους στη Ρουάντα να κάνουν αυτό που θέλουν και ο λαός της χώρας να αντιστέκεται. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί η ιδιωτική περιουσία να καταργείται” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Και πρόσθεσε: “Έτσι όπως μπαίνει ο φόρος που μπαίνει σε ακίνητα, ιδίως άνευ εισοδήματος, είναι φόρος που έχει σκοπό τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Αυτό τον φόρο δεν πρέπει να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός. Είναι αντίθετος και με το ευρωπαϊκό δίκαιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα