Π.Κουρουμπλής: Διάλογος με το ΠΑΣΟΚ ώστε να βρεθεί κοινός τόπος

Π.Κουρουμπλής: Διάλογος με το ΠΑΣΟΚ ώστε να βρεθεί κοινός τόπος
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική Εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής βουλευτών", την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ", με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας υπογραμμίζοντας ότι λύση για τη σύνδεση των μικρών νησιών είναι τα υδροπλάνα

Τα Κύθηρα δεν είναι αποκλεισμένα, δεν έχουν σύνδεση από τον Πειραιά, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνησης να να μην κάνει το δρομολόγιο το Βιτσέντζος Κορνάρος.

Σημείωσε ότι σύντομα θα βρεθεί άλλο πιο αξιόπλοο πλοίο και θα κάνει τη σύνδεση.

Πρόσθεσε ότι η λύση -κυρίως για τα μικρά νησιά- είναι τα υδροπλάνα και εξέφρασε την ελπίδα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη λειτουργία τους.

Για την κεντροαριστερά είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, σημειώνοντας ότι όπως είπε και ο Κώστας Λαλιώτης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξεχνάνε το παρελθόν της δεξιά. Τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ ώστε να βρεθεί κοινός τόπος.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για τη ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι όταν θέλεις να αναλάβεις θέση τέτοιας ευθύνης δεν μπορεί να είσαι δήμαρχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα