Π. Ρήγας στο Ραδιόφωνο 24/7: ΔΝΤ – Σόιμπλε πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους

Π. Ρήγας στο Ραδιόφωνο 24/7: ΔΝΤ – Σόιμπλε πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, είπε ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις της στη συμφωνία με τους δανειστές

Για την αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία, όσον αφορά στο ελληνικό πρόγραμμα, μίλησε ο γραμματέας ης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 .

«Έχει γίνει καθαρό και από το Eurogroup της Δευτέρας και από τα προηγούμενα Eurogroup ότι καταλήξαμε σε μια συνολική πρόταση και σε μια συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο. Αυτή ήταν η στάση και η θέση μας, γιατί εμείς σε ότι μας αφορά, έχουμε ολοκληρώσει όλα όσα (καλούμαστε) στη συμφωνία που έχουμε υπογράψει. Και αυτό έχει γίνει αποδεκτό από όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρώπης» είπε ο κ. Ρήγας.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια «αντίθεση» μεταξύ των απόψεων του ΔΝΤ και της Γερμανίας, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να αφορά την Ελλάδα. Αντίθετα, όπως τόνισε, το ζήτημα πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους και υπογράμμισε ότι οι κόντρες αυτές δεν να γίνονται στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Ακούστε τις δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα