Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς δεν έκανε εκλογές γιατί φοβήθηκε την ήττα

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς δεν έκανε εκλογές γιατί φοβήθηκε την ήττα
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο κ.Παπαδημούλης εκτίμησε πως θα έρθουν νέα μέτρα, ενώ σχολιάζοντας την επίσκεψη Σόιμπλε είπε ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ φέρνει μαζί του νέο μνημόνιο (vid)

Οι δηλώσεις Βορίδη για τις λάθος επιλογές του Ανδρέα Παπανδρέου, συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στη δικομματική συγκυβένρηση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης,  αναφερόμενος  στο θέμα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δύο κυβερνητικούς εταίρους!

“Οι συνένοχοι για τα χάλια συμπράττουν σε μια καταστροφική πολιτική, εμφανίζονται ως σωτήρες σε συσκευασία του ενός και προσπαθούν να ανακαλύψουν διαφορές και να φανατίσουν ένα κόσμο και επειδή τώρα είναι τακίμια, τώρα πάνε στο παρελθόν …έτσι όπως το πάνε θα φτάσουν και στον Κολοκοτρώνη!!»  σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης

«Ενοχλείται το ΠΑΣΟΚ όταν κάποιος με χουντοδεξία διαδρομή τα χώνει στον Α.Παπανδρέου αλλά συγκυβερνούν με άνεση με ακροδεξιούς”  πρόσθεσε/

«Δεν έκανε εκλογές ο Σαμαράς και δεν δέχτηκε αυτό που πρότεινε ο κ.Κακλαμάνης, γιατί φοβόταν ότι θα τις χάσει, φοβόταν ότι θα έβλεπε τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ» είπε επίσης ο κ.Παπαδημούλης χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «αδύναμη».

Ο κ.Παπαδημούλης εκτίμησε πως θα έρθουν νέα μέτρα, ενώ σχολιάζοντας την επίσκεψη Σόιμπλε είπε ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ φέρνει μαζί του νέο μνημόνιο!

Αναφερόμενος στον ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρα είπε: «Τον έχουν ορίσει νούμερο 2 της κυβέρνησης μετά τον πρωθυπουργό, με επιλογή Σαμαρά ήταν και παραμένει ο πιο μνημονιακός υπουργός, αυτός που κάνει την διαπραγμάτευση με την τρόικα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα