Παπακώστα: Περιμένω να δω το τελικό κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Παπακώστα: Περιμένω να δω το τελικό κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα MotionTeam

Προς το "ναι" κλίνει η Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο τόνισε ότι περιμένει να δει το τελικό του κείμενου.

“Θα περιμένω να δω το τελικό κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού περάσουν οι τροπολογίες στη FΥΡΟΜ” δήλωσε στον news247 στους 88,6 η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, προσθέτοντας ωστόσο πως μέχρι στιγμής τα κείμενα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για τις δηλώσεις Κυρανάκη στο σταθμό περί ανακολουθίας της Υφυπουργού στο ζήτημα της Συμφωνίας, η κα. Παπακώστα είπε ότι δε θα σχολιάσει τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπο της ΝΔ. Τον κάλεσε ωστόσο να τιμά τη ΝΔ και πρόσθεσε πως οι πολίτες μπορούν να κοιτάξουν τη διαδρομή του καθενός από τους δύο.

Για την επίθεση στο Σκαι σημείωσε ότι ενώ υπήρξε καταδίκη από όλα τα κόμματα, μετά τα στρατόπεδα μοιράστηκαν και κάποιοι άρχισαν να μιλάνε για ηθικούς αυτουργούς, χαρακτηρίζοντας το γεγονός απαράδεκτο και αήθες.“Οι ακραίοι έχουν γίνει κυρίαρχη τάση στη ΝΔ” είπε επί του ίδιου θέματος και έκανε λόγο για επικίνδυνη διολίσθηση.

“Ο Γεωργιάδης είναι υβριστής των πάντων. Είναι άλλη η πολιτική παρουσία και ποιότητα του Νίκου Κοτζιά” απάντησε σχολιάζοντας και την ανακοίνωση της κίνησης “Πράττω” για το απειλητικό τηλεφώνημα στον Κοτζιά.

Εξέφρασε την αντίθεσή της στο εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ και του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ ενώ σε σχέση με την αστυνομική έρευνα για την βομβιστική επίθεση στο κανάλι του Φαλήρου εκτίμησε ότι ο λαός θα μάθει τι έχει γίνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα