Παπαμιμίκος στο NEWS 247: Θα τηρήσω το καταστατικό κατά γράμμα, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους

Παπαμιμίκος στο NEWS 247: Θα τηρήσω το καταστατικό κατά γράμμα, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Τι απαντά ο γραμματέας της ΝΔ και πρόεδρος της ΚΕΦΕ στις επιθέσεις που δέχεται από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη Μεϊμαράκη. Πώς σχολιάζει την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Η προσωπική επίθεση που σύμφωνα με πληροφορίες εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση την οποία ο υπηρεσιακός και υποψήφιος πρόεδρος διέκοψε αποσύροντας τον εκπρόσωπο του σε κλίμα έντασης, δεν ήταν η πρώτη.

Ο κ.Παπαμιμίκος έχει βρεθεί κατ επανάληψη από την έναρξη της διαδικασίας διαδοχής στο στόχαστρο του κ.Μεϊμαράκη, ο οποίος τον κατηγορεί για υπόγεια στήριξη στον Απόστολο Τζιτζικωστα, ενώ χθες ενέπλεξε την ΚΕΦΕ στο θέμα της επιλογής εταιρείας μηχανογράφησης της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ.Παπαμιμίκος δεν έχει απαντήσει δημόσια στις επιθέσεις, πέραν μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες και  μιλώντας στο NEWS247 επιμένει πως όσες πιέσεις και επιθέσεις κι αν δεχτεί δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτή τη φάση.

Διαμηνυει επίσης “θα τηρήσω κατα γράμμα το καταστατικό,  όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους” και ότι θα μίλησει “για όλους και για όλα” την επομένη των εκλογών, παραπέμποντας στα ηχογραφημένα πρακτικά, που ο ίδιος είχε ζητήσει να τηρούνται στην ΚΕΦΕ μετά την πρώτη επεισοδιακή συνεδρίαση κατά την οποία είχε τεθεί ζήτημα αποδοχής ή μη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Υψηλόβαθμη πηγή της Συγγρού αναφέρει επίσης  όσον αφορά στο θέμα επιλογής εταιρείας ότι αυτό δεν αποτελεί αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ και πως ήδη προτού διακοπεί η χθεσινή  συνεδρίαση είχε αποφασιστεί ότι η Επιτροπή Προμηθειών του κόμματος θα αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιριών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

Εν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα της ΝΔ δημοσιεύθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μηχανογράφηση των εκλογών, με την προθεσμία να λήγει αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα