Παππάς: Υποψήφιος όποιος καταθέσει Πόθεν Έσχες

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς eurokinissi

Σκηνικό έντασης στήνουν οι “κασσελίστας” στην συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ. Τι τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να καταθέσει «Πόθεν Έσχες». Την θέση αυτή διατύπωσε εμμέσως πλην σαφώς στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος Νίκος Παππάς. Παράλληλα άφησε αιχμές εναντίον του Ευάγγελου Αντώναρου.

«Κανένας που πληροί τις προϋποθέσεις δεν θα αποκλειστεί από τη διαδικασία» επισήμανε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Νίκος Παππάς, παραπέμποντας προφανώς στην τελευταία απόφαση της Κ.Ε που προβλέπει για κάθε υποψήφιος 30 υπογραφές μελών της Κ.Ε ή βουλευτών και την κατάθεση Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης.

Επίσης έβαλε κατά των τελευταίων παρεμβάσεων του Στέφανου Κασσελάκη – εμμέσως πάλι- επισημαίνοντας πως «απέναντι στο σχέδιο της διαπλοκής υπάρχει το σχέδιο απόφασης που θα προτείνει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προς το συνέδριο». Απαντώντας έτσι στις αναφορές του έκπτωτου προέδρου περί σχέδιο διαπλοκής που σχετίζεται με την ενιαία έκφραση της κεντροαριστεράς.

Επίσης σημείωσε ότι «είμαι βέβαιος ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι θα αναπτύξουν τις θέσεις τους γύρω από τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν. Αν και πως θα υπηρετήσουν τη συλλογικά διατυπωμένη θέση για προοδευτική εκλογική συνεργασία. Αν και πως θα ενώσουν το κόμμα. Αν και πως θα προχωρήσουν τον μετασχηματισμό».

Αυτά ενώ η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σε κλίμα έντασης. Με στελέχη προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη να βγαίνουν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου που γίνεται η συνεδρίαση και να φωνάζουν.

Αφορμή αποτέλεσε απόφαση του προεδρείου της Κ.Ε που έδωσε κατά προτεραιότητα τον λόγο στα μέλη της που έχουν εκφράσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι ή έχουν ήδη υποβάλλει υποψηφιότητα. Καθίσταται εμφανές έτσι ότι στόχος της πλευράς Κασσελάκη είναι να δρομολογηθεί η διαδικασία υπό καθεστώς έντασης.

Στο πλαίσιο αυτής της έντασης Θεοδώρα Τζάκρη και Θανάσης Οικονόμου γνωστοποίησαν ότι κατέθεσαν υποψηφιότητα καταθέτοντας υπογραφές και πόθεν έσχες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα