Παππάς: Ο Σόιμπλε δεν αντέχει μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα

Παππάς: Ο Σόιμπλε δεν αντέχει μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αντιπαράθεση με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για το χρέος. Η τομεάρχης της ΝΔ κατήγγειλε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απευθύνθηκε απαξιωτικά με τη λέξη "μωρή"

Νέες βολές κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το χρέος εξαπέλυσε η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος καταλόγισε στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι δεν θέλει να είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην ανάκαμψη.

«Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά. Τα βλέπει η παγκόσμια οικονομική κοινότητα. Ποιοί δεν τα βλέπουν; Οι κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών της Γεραμανίας που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μία αριστερή, προοδευτική κυβέρνηση βγάζει την χώρα από την λάσπη» ανέφερε ο κ. Παππάς απαντώντας στις αιτιάσεις της τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τις προοπτικές επίλυσης του χρέους. «Έχουμε δώσει αγώνα για να βγάλουμε από τις πλάτες του ελληνικού λαού όλες τις επώδυνες δεσμεύσεις που εσείς δημιουργήσατε» πρόσθεσε ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο χρέος και καταλόγισε στη ΝΔ ότι δεν δικαιούται να κάνει κριτική για το θέμα λόγω της διαχρονικής στάσης της υπέρ της βιωσιμότητας του χρέους. «Εσείς αναζητούσατε πιστοποιητικά γύρω-τριγύρω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στον αντίποδα η κυρία Ασημακοπούλου άσκησε κριτική στον  Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη φράση του «too good to be true» για το χρέος. Εξαπέλυσε, όμως, επίθεση και κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής αλλά και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου. «Θα σκίζατε το μνημόνιο… Ουπς ! too good το be true ήταν» ανέφερε δηκτικά η κυρία Ασημακοπούλου η οποία διαπληκτίστηκε τόσο με την κυρία Φωτίου όσο και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Συρμαλένιο. Μετά τη λήξη της συζήτησης η κυρία Ασημακοπούλου κατήγγειλε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της είπε τα εξής: «Μπράβο. Ωραίο στυλ έχεις μωρή”!

Συρμαλένιος: Ψεύδεται η κυρία Ασημακοπούλου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε την κυρία Ασημακοπούλου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είπε ποτέ τη λέξη «μωρή». «Της είπα: “έχεις πολύ ωραίο στυλ” και άρχισε να ωρύεται» ανέφερε ο κ. Συρμαλένιος σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. «Δες της είπα ποτέ τη λέξη μωρή, είναι αστεία πράγματα αυτά» ξεκαθάρισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα