Παραίτηση Λιγνάδη: ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25 καλούν τη Μενδώνη να δώσει εξηγήσεις

Παραίτηση Λιγνάδη: ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25 καλούν τη Μενδώνη να δώσει εξηγήσεις
Παρουσίαση του προγράμαμτος του Εθνικού θεάτρου από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2019. Eurokinissi

Ενημέρωση από τη Λίνα Μενδώνη για τους λόγους που έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25.

Ερωτήματα προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θέτουν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25 και της ζητούν να δώσει εξηγήσεις.

“Την περασμένη εβδομάδα η κα Μενδώνη έσπευσε να διαψεύσει ως αναξιόπιστο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που εμφάνιζε τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να τελεί υπό παραίτηση. Χθες όμως ο ίδιος παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγεί το γιατί. Η κυρία Μενδώνη αυτή τη φορά επέλεξε τη σιωπή. Οφείλει όμως να δώσει εξηγήσεις” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει απευθύντας ερωτήματα:

“Ποιος ο λόγος παραίτησης του εκλεκτού του ίδιου του κ. Μητσοτάκη από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου;

Ποιος ο λόγος που την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια έκανε διαψεύσεις;”

“Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Όταν δε συνδέεται και απόπειρα συγκάλυψης, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας, είναι συνενοχή” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε ανάλογο μήκος κύμματος και η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 που απευθύνει ερώτημα προς την υπουργό Πολιτισμού.

«Κυρία Μενδώνη, θα ανακοινώσετε τον πραγματικό λόγο παραίτησης του κυρίου Λιγνάδη που μέχρι και σήμερα καλύπτατε; Τι σας συμβουλεύει η Εκπρόσωπος (άκρας του) Τάφου (σιωπής);» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα