Παρεμβάσεις του ΚΚΕ για την πυρκαγιά στην Πάτρα

Διαβάζεται σε 2'
Οι φλόγες έφτασαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο
Οι φλόγες έφτασαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο EUROKINISSI

Τα μέλη και τα στελέχη του τοπικού ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαϊας του ΚΚΕ επικοινώνησε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, νωρίτερα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης Β. Κικίλια, ώστε «άμεσα να ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που μαίνεται στην Πάτρα».

Παράλληλα, επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη, ώστε «να είναι σε ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία της Πάτρας, αν χρειαστεί να μεταφερθούν εκεί ασθενείς».

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαϊας του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το λαό της περιοχής να παραμείνει σε ετοιμότητα και να συμβάλει στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και της λαϊκής περιουσίας. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση επισημαίνει:

«Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και τον Κώστα Μουγκογιάννη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς και στο “Καραμανδάνειο” Νοσοκομείο Παίδων, με την ομάδα πυροπροστασίας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και των εργατικών συνδικάτων, τη δημοτική Αρχή, που συμμετέχουν στις προσπάθειες της κατάσβεσης μαζί με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να σβήσει η φωτιά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα