ΠΑΣΟΚ: Ενωτικό μήνυμα Κεγκέρογλου μετά το επεισόδιο με Ξεκαλάκη

ΠΑΣΟΚ: Ενωτικό μήνυμα Κεγκέρογλου μετά το επεισόδιο με Ξεκαλάκη

"Να μην προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη" ζήτησε ο συντονιστής του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο οποίος έχει πάρει τις αρμοδιότητες του γραμματέα, που προκάλεσε χθες νέα ένταση και την απάντηση Σαλαγιάννη

Φρένο σε όσους εξακολουθούν να ταράζουν τα εσωκομματικά νερά στο ΠΑΣΟΚ θέλησε να βάλει ο συντονιστής του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά τη νέα ένταση που προκάλεσε χθες η άρνηση του ξηλωθέντα από τις αρμοδιότητες του γραμματέα Στέφανου Ξεκαλάκη να αφήσει το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στον κ.Ξεκαλάκη είχε απαντήσει χθες με επιστολή ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης και σήμερα ο κ.Κεγκέρογλου, που σύμφωνα με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες (και παίρνει το γραφείο) του γραμματέα, κάλεσε άπαντες να μην προκαλούν το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη, στέλνοντας ένα ενωτικό αλλά σαφές μήνυμα και προκαλώντας τους τυχόν διαφωνούντες να τα πουν στον προσυνεδριακό διάλογο.

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε συνεχή αδιέξοδα και το μεγάλο χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και τον λαό που υποφέρει από τα επώδυνα μέτρα, είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν  αρνητικά την εικόνα μας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν μας.

Δεν δικαιούμαστε να απογοητεύουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς.

Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους, δεν έχουν νόημα οι άγονες αντιπαραθέσεις”, δήλωσε ο κ.Κεγκέρογλου καταλήγοντας:

“Ας εργαστούμε με τη Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, τα συλλογικά όργανα και όλα τα στελέχη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τα προτάγματα της Παράταξης που θα αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σε καθοριστικό φορέα για θετικές εξελίξεις στο τόπο μας.

Άλλωστε, μπροστά μας για όσους ειλικρινά το επιθυμούν είναι οι ανοικτές διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου, όπου μπορούμε  να καταθέσουμε όλες και όλοι τις ιδέες, τις θέσεις και τις απόψεις μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι απαιτείται σύνθεση και ενότητα στη λήψη των αποφάσεων και συλλογικότητα στην δράση.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα