ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ άνοιξε μεγαλύτερες πληγές στα τραύματα των θεσμών

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Απάντηση στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το πόρισμα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των υποκλοπών, δίνει το ΠΑΣΟΚ.

Για “πληγές” στους θεσμούς της δικαιοσύνης κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στην τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη αναφορικά με το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών.

Σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο με μια ρήση “που βρίσκει απήχηση και στη σημερινή εποχή”, ενώ σε άλλο σημείο κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι “άνοιξε νέες, μεγαλύτερες πληγές στα τραύματα των θεσμών”.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ:

Υπάρχουν ρήσεις που βρίσκουν απήχηση και στη σημερινή εποχή. Με μια τέτοια θα μας επιτρέψει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να του απαντήσουμε, καθώς μας εκφράζει κάθε λέξη της.

«Η μεγάλη θλίψη για τη χώρα μας είναι που κατά καιρούς βρίσκονται κάποιοι ανώτατοι κυρίως δικαστές, οι οποίοι άλλοτε υποκύπτουν και άλλοτε υπηρετούν πρόθυμα τις λογής εξουσίες. Αυτό κλονίζει την πίστη των πολιτών προς το τελευταίο τους καταφύγιο απέναντι στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Και όταν κλονίζεται η πίστη των πολιτών προς τη Δικαιοσύνη, τότε το κακό είναι μεγάλο»
Γιώργος Φλωρίδης – 15 Σεπτεμβρίου 2016

Υ.Γ. Η Νέα Δημοκρατία που ως αντιπολίτευση διερρήγνυε τα ιμάτια της για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, αντί να επουλώσει τα τραύματα στους θεσμούς άνοιξε νέες μεγαλύτερες πληγές. Γι’ αυτό, κ. Μαρινάκη, κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα