ΠΑΣΟΚ: Συμφωνία για τις θεματικές ενότητες του debate – Πού “κολλάνε” οι υποψήφιοι

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ: Συμφωνία για τις θεματικές ενότητες του debate – Πού “κολλάνε” οι υποψήφιοι
Ο Νίκος Ανδρουλάκης Menelaos Myrillas / SOOC

Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμφωνία μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ για την οργάνωση του τηλεοπτικού debate την προσεχή Τρίτη.

Σε συμφωνία για τις θεματικές ενότητες του debate -που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου– προχώρησαν, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, οι εκπρόσωποι των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, εκκρεμούν οι ακριβείς κανόνες του απευθείας διαλόγου που έχει προταθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχουν οι υποψήφιοι μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την πρόταση να δίνεται η δυνατότητα για έναν δίλεπτο απευθείας αδιαμεσολάβητο διάλογο.

Σχετικά με τις αιτιάσεις ότι πιθανώς να υπάρξουν λεκτικές παρεκτροπές κατά τον διάλογο, η πλευρά του κ. Ανδρουλάκη απαντά ότι η απευθείας ανταλλαγή απόψεων αναμφίβολα θα αναβαθμίσει την εσωκομματική διαδικασία, θα ενισχύσει το ενδιαφέρον των πολιτών, θα είναι κέρδος για την παράταξη και η έως τώρα δημόσια παρουσία όλων των υποψηφίων εγγυάται έναν ευπρεπή και δημιουργικό διάλογο. Όπως εξάλλου και ο συντονισμός της δίλεπτης συζήτησης εκ μέρους των δημοσιογράφων ώστε να εξασφαλιστεί η ισοτιμία χρόνου.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων θα συναντηθούν και την Τετάρτη (18/9) προκειμένου να βρουν κοινό τόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα