ΠΑΣΟΚ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται η Μπατζελή

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Μπατζελή
Η Κατερίνα Μπατζελή Eurokinissi

Την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της, ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Αντίδραση από Χάρη Δούκα

Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αιτία για την παραπομπή της ήταν το περιεχόμενο δηλώσεών της, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται πως η Πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Νανά Βρυώνη, θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι, στον απόηχο της αντιπαράθεσης του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, με επίκεντρο μια δήλωση του Νίκου Παππά, η τοποθέτηση της κ. Μπατζελή για τον τρόπο με τον οποίο η Χαριλάου Τρικούπη χειρίστηκε το θέμα ενόχλησε το προεδρικό περιβάλλον.

Σχολιάζοντας αρχικά την τοποθέτηση του Νίκου Παππά, η κ. Μπατζελή είπε ότι «είναι τοξική και λανθασμένη η δήλωση ότι τον κ. Ανδρουλάκη κάποιος τον τραβάει από το δεξί του πέτο».

Πρόσθεσε, όμως, στη συνέχεια σε σχέση με την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη: «Ομως το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα θεσμικό και σοβαρό, δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου “13-0”. Αποφάσισε η Δικαιοσύνη. Κλείσαμε με αυτό. Διότι να ακολουθούμε τη γλώσσα της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος».

Αντίδραση Δούκα

«Δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά» σχολιάζουν συνεργάτες του Χάρη Δούκα, μετά την ανακοίνωση της παραπομπής.

Οι συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων και μέλους του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρουν ειδικότερα: «Δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν σε δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου (που είπε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου), του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας (που είπε ότι είναι γραφικοί όσοι μιλούν για εκλογές), της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού (που είπε ότι είναι ‘μνημόσυνο’ οι συγκεντρώσεις για τα Τεμπη) και του μέλους του Πολιτικού Κέντρου (που είπε ότι ήταν λάθος η συνυπογραφή μας με την Κωνσταντοπούλου) δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ηγεσία, τότε δεν μπορεί να ασχολείται επιλεκτικά με μια δήλωση μέλους ΚΠΕ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα