ΠΑΣΟΚ: Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι λίγα λεπτά μετά την κάλπη

ΠΑΣΟΚ: Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι λίγα λεπτά μετά την κάλπη
Ψηφοφορία για την ανάδειξη νεου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015. (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Ευρωκίνηση

Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος διεκδικούν την Κυριακή το χρίσμα του πέμπτου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αυτή την Κυριακή και οι υποψήφιοι για την προεδρία δίνουν την τελευταία μάχη ώστε να κινητοποιήσουν όλο και περισσότερα μέλη του κόμματος και να “κόψουν” πρώτη το νήμα της αναμέτρησης. Από το πρωί σε όλη τη χώρα έχουν στηθεί κάλπες για φίλους και μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάδειξης του πέμπτου προέδρου στην ιστορία του κινήματος.

Τα μέχρι τώρα προγνωστικά δίνουν ένα προβάδισμα στη Φώφη Γεννηματά έναντι των συνυποψηφίων της, Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. 

Τι δήλωσαν οι διεκδικητές κατά την έξοδό τους μετά την άσκηση των εκλογικών τους δικαιωμάτων:

Φώφη Γεννηματά: “Μπορούμε να  γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι”

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΙς ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI Eurokinissi

 

“Τώρα είναι η ώρα της βάσης. Σήμερα είναι ημέρα συμμετοχής και απόφασης. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους  όσους έρχονται σήμερα για να ψηφίσουν. Ξέρω ότι παραμερίζουν πικρίες. Κρατάνε ζωντανή την ελπίδα ότι η παράταξη θα ξανασταθεί  στο ύψος των προσδοκιών μας. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα δίνουμε τα χέρια για να προχωρήσουμε ξανά μαζί. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μπορούμε να  γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι” ανέφερε η κα. Γεννηματά από τους Αμπελόκηπους όπου και ψήφισε.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας”

«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, έφτασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί τον υποδέχτηκαν φίλοι του με τους οποίους συνομίλησε για λίγο και στην συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά δήλωσε ότι, «σήμερα ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας».

Στο μεταξύ,κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Ανδρέας Λοβέρδος: “Θα είμαι πανταχού παρών σε όλη την Ελλάδα”

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος στη Μεταμόρφωση και αμέσως μετά δήλωσε ότι “η σημερινή ημέρα θα είναι αφετηρία για την ανασυγκρότηση του κόμματος”.Ο κ.Λοβέρδος δεσμεύθηκε ότι αν εκλεγεί “θα είμαι πανταχού παρών σε όλη την Ελλάδα για την ανασυγκρότηση της παράταξης”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα