Πολάκης: “Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσουν”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε ότι η ανάκληση της διαγραφής του δεν αλλάζει την “πολιτική εκτίμηση” που έχει για την ηγεσία Κασσελάκη.

Καμία διάθεση να κάνει πίσω όσον αφορά στο ζήτημα ηγεσίας που έχει θέσει στο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει ο Παύλος Πολάκης, παρά την ανάκληση της διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε δήλωση του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει την πολιτική του εκτίμηση για το θέμα της ηγεσίας, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσει ξανά ο Παππάς”.

Ειδικότερα ο κ. Πολάκης ανέφερε: “Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. 

Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει. Ο λαός δεν διέγραψε. Το σκηνικό ήταν στημένο.

Κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο. Η επιστροφή μου είναι τυπική γιατί δεν έφυγα ποτέ. Δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει με πρόβλημα το πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με προγραμματικό ρόλο, που θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Ό,τι έχω πει, ισχύει. Θα τα πούμε αναλυτικά στην κεντρική επιτροπή. Είναι ξεκάθαρο, δεν αλλάζει η πολιτική μου εκτίμηση. Αξιακά και προγραμματικά είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με εντάσσει ξανά ο Νίκος Παππάς.

Η δήλωση του Νίκου Παππά για την επανένταξη Πολάκη

Η δήλωση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά για την επανένταξη του Π. Πολάκη στην Κ.Ο. του κόμματος έχει ως εξής: «Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η σχετική επιστολή έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Παππάς ανέφερε: «Έχω πει και σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις ότι υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και αντεπίθεση του κόμματος. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν πάρα πολλοί να συμβάλουν και να προσφέρουν».

«Δεν υπάρχουν μέλη μειωμένων δικαιωμάτων. Η πολιτική κριτική είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο, μπορεί ο καθένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά, προχωράμε».

«Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση. Υπέστη μία ποινή ο Παύλος Πολάκης για θέματα συμπεριφοράς, έκλεισε αυτός ο κύκλος, προχωράμε»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα