Πολάκης για την καρατόμηση Παπακώστα: Το σκέφτηκε καλά ο κ.Μητσοτάκης;

Πολάκης για την καρατόμηση Παπακώστα: Το σκέφτηκε καλά ο κ.Μητσοτάκης;

'Το σκέφτηκε καλά που καρατόμησε την Παπακώστα και όχι τον Άδωνι;' αναρωτήθηκε με ανάρτηση του στο facebook, o Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Την αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επικριτική στάση της γαλάζιας βουλευτίνας έναντι του Αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, έσπευσε να σχολιάσει με ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

“Για το θέμα της κυρίας Παπακώστα έχω μια ερώτηση προς τον κύριο Μητσοτάκη: Tο σκέφτηκε καλά που καρατόμησε την Παπακώστα και όχι τον Άδωνι; Μήπως σε λίγες μέρες, μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της εξεταστικής το μετανιώσει; Θα είναι αργά όμως… (Εκτός και αν λόγω «Ερρίκος Ντυνάν» και όχι μόνο, είναι αποφασισμένος να πάει μαζί με τον ακροδεξιό Άδωνι μέχρι το τέλος)», γράφει σε ανάρτηση του ο κ.Πολάκης.

Πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό της ΝΔ θέλησε να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την καρατόμηση της μέχρι και χθες αναπληρώτριας τομεάρχη υγείας Κατερίνας Παπακώστα. Πρώτα απ’ όλα ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να βάλει τέλος σε όσους αμφισβητούν τον Άδωνι Γεωργιάδη ως αντιπρόεδρο του κόμματος και ταυτόχρονα με την αντικατάσταση της κας Παπακώστα από τον Ιάσωνα Φωτήλα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει χωρίς δισταγμούς στην ανανέωση προσώπων πέραν του παραδοσιακού πυρήνα της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα