Πολάκης: Συγκαλώ στην Κουμουνδούρου την Πέμπτη συνάντηση όλων των υποψηφίων

Διαβάζεται σε 2'
Πολάκης: Συγκαλώ στην Κουμουνδούρου την Πέμπτη συνάντηση όλων των υποψηφίων
INTIME

Νέες δηλώσεις έκανε ο Παύλος Πολάκης, με τις οποίες καλεί τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνάντηση στην Κουμουνδούρου ώστε «να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα».

 

Πρωτοβουλία για συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, Πέμπτη (10/10) στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου ανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στις 13:00, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, συνάντηση όλων υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και του συνεδρίου, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών, του debate, που πρόκειται να γίνει και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία.

Όπως ανέφερε ο κ. Πολάκης, ο κ. Φαραντούρης και ο κ. Γκλέτσος δήλωσαν ότι θα παραστούν, ενώ επιπλέον «θα παραστούν σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της Κ.Ο. και η Ράνια Σβίγκου ως γραμματέας του κόμματος».

Επίσης, «έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και ο κ. Κασσελάκης» συνέχισε, προσθέτοντας πως αναμένει «να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή την συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε διαφορετική πορεία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα